Sunati-ne! 021.255.21.83 (Luni-Vineri 8-16)

Despre uleiul de patchouli

Despre uleiul de patchouliPatchouli este o planta ce poate ajunge la inaltimi de aproximativ un metru avand o tulpina groasa si niste flori mici de culoare roz pal. Uleiul de patchouli se obtine prin distilarea cu aburi din frunze avand o vascozitate medie. Frunzele au o aroma foarte puternica de aceea si uleiul de patchouli are un miros foarte pregnant, usor intepator.

Proprietatile uleiului de patchouli

Uleiul de patchouli este un ulei imbogatit cu o multime de proprietati benefice precum: tonice, decongestionante, cicatrizante, regeneratoare, afrodisiace, astringente, calmante, antidepresive, antiseptice etc.

Beneficiile uleiului de patchouli

Uleiul de patchouli este un remediu perfect pentru procesul de remodelare corporala si disparitia celulitei. De asemenea acesta se mai poate folosi si la tratarea vergeturilor inestetice. Tenul gras isi va recapata stralucirea si catifelarea cu ajutorul uleiului de patchouli.

Intrebuintarile uleiului de patchouli in cosmetica

Intrebuintarile uleiului de patchouli in cosmeticaAcesta se utilizeaza cu succes la pregatirea diferitelor compozitii cosmetice precum: creme, lotiuni si unguente pentru varice si celulita. Masti pentru hidratarea tenului gras si celui obosit si lipsit de vitalitate.


Comanda Patchouli